Fusteria J. Vidal - Què fem

Fusteria J. Vidal

Què fem

Som fusters en el significat més ampli de la paraula: fabriquem els nostres propis mobles i també som distribuïdors de mobiliari d’avantguarda.

En el nostre taller disposem de tota la maquinària per fabricar qualsevol tipus de moble a mida, ajustat a les necessitats dels nostres clients. Treballem tot tipus de material: fusta, melamina, rexapat, DM, lacat i hidròfug, entre d’altres, sempre amb accessoris de primeríssimes marques (Blum, Hettich, Estamp..).

Som distribuïdors en exclusiva a la Costa Daurada de Maistri, la cuina italiana de referència. Visiti la nostra exposició per conèixer un mobiliari de cuina absolutament innovador que no el deixarà indiferent. Amb més de 60 anys d’història, Maistri compta amb els seus propis dissenys per a clients que vulguin gaudir d’una cuina diferent. (www.maistri.it)

Comptem també amb la distribució en exclusiva de Mobles Arasanz, empresa barcelonina que compta en el seu catàleg de gran diversitat de mobles de menjador, dormitoris, despatxos i armaris de gran qualitat i a preus competitius. (www.arasanz.com)

Completen els nostres serveis una àmplia oferta de portes d’interior i d’exterior, parquets, persianes, finestres, pèrgoles i qualsevol tipus de treball en fusta, així com reparacions a domicili.

Confiï en la nostra professionalitat i experiència, l’assessorarem per trobar el producte més adequat que s’adapti a les seves necessitats i preferències.